Köpet blev klart för två veckor sedan.
- Allt har gått väldigt fort så vi börjar med att satsa på bra vällagad husmanskost men jag har planer för bardelen och mycket mera, säger Sophie Söderling som nu har startat aktiebolag och blivit restaurangägare för första gången.
Hon har däremot erfarenhet av krogbranschen, både som inredare och musiker. Hon har ansvarat för att inreda restaurangerna Isola Bella och Hwitstjärna i Visby och hon har spelat på en hel del av matställena i stan.
- Jag har alltid tänkt att jag ska ha mitt eget ställe någon gång och nu blev det så.
Pierre Wässman har tackat ja till att bli köksmästare och inledningsvis satsar duon på lunchmat. Men på längre sikt finns planer och många drömmar.
- Det är ju en fantastisk fest- och konsertvåning med utsikt över hela flygplatsen. Här kan vi ha event och konserter, både jazz och klassiskt, säger Sophie Söderling.
Förra ägaren av restaurangen upplevde parkeringen utanför flygplatsen som ett problem när den gjordes om.
- Det där kommer lösa sig, säger en optimistisk Sophie Söderling.