Hundratals barn trotsade regnet

I går var nämligen dagen då alla skolelever vars klass genomfört den så kallade Kneippbyn-klassikern - alltså deltagit i Krullis cup i innefotboll, Lill-Korpen i orientering, och Påskcupen i innebandy - fick en fri dag på Kneippbyn.

Foto:

Gotland2009-06-09 04:00
Och med ett sådant pris spelade förstås inte vädret någon roll.
En av alla dem som nyttjade attraktionerna trots det ruggiga regnvädret var Maja Engström, som var där tillsammans med mamma Madeleine och storebrorsan Anton.
- De har ju jätteotur med vädret, men ungarna har kul ändå, säger mamma Madeleine och berättar att man också hunnit med att besöka bland annat Pippihuset.
Hon sveper sedan en handduk kring Maja som medger att det är lite kallt efter många turer i Vattenlands många olika bassänger och rutschbanor.
En annan Maja som höll ut länge i vattnet var Maja Fredriksson.
- Det är varmt! utropar hon och tar en vända till ut i vattnet medan mamma Linda Pettersson väntar ett par meter från vattenkanten.
- Det gäller bara att klä sig varmt och ta med sig en sån här, säger hon och sträcker paraplyet i luften.
Maja Engström fick nog av badande. "Det är kallt", konstaterade hon huttrande då mamma Madeleine svepte in henne i en handduk.
Maja Engström fick nog av badande. "Det är kallt", konstaterade hon huttrande då mamma Madeleine svepte in henne i en handduk.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om