Lilla Bjers tog hem kategorin "Årets hållbara gastronomi" och fortsätter alltså att få fina omdömen runt om i Sverige.
White Guide-galan arrangerades under måndagen i Vinterträdgården på Grand Hotel i Stockholm med en väntande fest långt in på småtimmarna.
– Det känns skithäftigt. Det känns bra att vi får cred för det som vi har gjort, säger Göran Hoas som driver Lilla Bjers tillsammans med sin fru Margareta.
I november tog de dessutom hem priserna "Årets hålbara krog" och kocken Luqaz Ottoson tog hem priset "Årets framtidslöfte" på Restauranggalan. Nu blev det alltså ett nytt fint pris för familjen Hoas och deras personal.
– Vi hade inte räknat med det här. Vi är förvånade och jätteglada, säger Margareta Hoas.
Hon hoppas att fler ska få upp ögonen för deras restaurang.
– Jag hoppas att fler hittar hem till oss i sommar, säger Margareta Hoas.
Gotland fick också ett kvitto på att man är ett bra matlän i och med priset och utnämningarna i White Guide.
– Det är bra för Gotland och ön är i framkant vad gäller mat och bra leverne, säger Margareta Hoas.
Hur kommer ni att fira vinsten?
– Vi ska dricka mycket champagne, det är helt galet, skrattar Margareta Hoas.
Surfers var också nominerade i kategorin "Årets hjärtekrog" - men där var det Magnus & Magnus m2, Göteborg, som tog hem segern.
Bästa restaurangerna på Gotland
Mästarklass
Krakas krog.
Mycket god klass
Fabriken Furillen, Surfers.
God klass
Bungenäs Matsal, Donners Brunn, Gamla Masters, Gula Hönan, Lilla Bjers, Wallers, Smakrike.
Också ett bra ställe
Bakfickan, Bolaget, Djupvik Hotel, Gåsens Lada, Hablingbo Creperie, Pighuset Tapas & Cava, Hotel Stelor, Vinor Krog, Österdahls Brygga.
Källa:whiteguide.se