Nu saknas sans och balans

Gotland2018-07-18 22:31

Nu saknas sans och balans.
Efter mötet mellan Trump och Putin har omvärlden blivit ännu mer obegriplig. Vilket är målet för alla de som är upprörda för att mötet har ägt rum. De värsta hökarna i USA anklagar Trump för att vara en Putinkramare och försöker påvisa rysk inblandning i presidentvalet 2016. Man hänvisar till bevis som aldrig har redovisats.
Ryssland anklagas för att utgöra ett militärt hot mot Europa och NATO. USA och NATO har sedan sekelskiftet med sina krigsinsatser mot Afghanistan, Irak, Serbien, Libyen och Syrien orsakat döden för minst en miljon människor. Läs en gång till, en miljon människor.
NATO försökte ansluta Ukraina och därmed ta över den ryska flottbasen Sevastopol i Svarta Havet. Men det sket sig. Krims invånare har vid flera tillfällen visat att de vill tillhöra Ryssland och därför behövdes ingen blodsutgjutelse då Ryssland annekterade halvön.
Däremot flöt det blod på Maijdantorget i Ukraina då fascistiska krypskyttar sköt på demonstranterna under den väststödda statskuppen. Vår ohederligaste debattör Jan Björklund hävdade i en TV-debatt att mördarna var utkommenderade av Putin. Sverige ger bistånd till ett Ukraina där en nazistorganisation öppet organiserar ungdomar till ett framtida Hitlerjugend.
Den enögda politiska journalistiska agendan mot Putin och Ryssland är värre än under det kalla kriget. Bert Sundströms ensidiga rapportering gör omvärlden obegriplig. Allt vad Ryssland gör är av ondo och är enligt honom det största hotet mot världsfreden. Läsaren bör fråga sig vilka som rustar och övar inpå Rysslands gränser. Vi måste också fråga oss varför USA sänder ett tredje hangarfartyg med samma slagkraft som hela Spanien till sydkinesiska sjön.
Hans Skagerlind



Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om