Restaurangbesök med smolk i bägaren
Kommer dit ca. 16.30 och blir anvisad ett litet bord precis bredvid ett par damer som sitter och dricker ett glas vin, observera då att det knappt fanns några restauranggäster vid den här tiden. Det enda jag kunde se var ett sällskap som satt högre upp och hade fått in sin mat. Kyparen ger mig menyn men eftersom jag redan visste vad jag skulle äta så la jag menyn åt sidan. Efter 8-10 minuter och fortfarande ingen servitör hade kommit fram och tagit upp min beställning så tröttnade jag, reste mig upp och gick min väg. Det var tydligen ingen höjdare för den här servitören att servera en äldre ensam man med träningsoverallsjacka på sig, men ska man inte behandla alla gäster lika?
Framförallt så hade dom knappt några gäster vid den här tiden och att bli behandlad på det här sättet gör att jag inte kommer att sätta min fot där fler gånger och jag kommer också att berätta för mina kollegor och vänner hur dom behandlar sina gäster. Det är tydligen att man gör skillnad på gäster och gäster men mitt besök där var mitt sista.
Så jobbar vi med nyheter Läs mer här!