Sommaren startar med Mediabaren

Den sista Mediabaren innan sommaren blir tillsammans med tre högaktuella gäster.

Johan Gate, Birgitta du Rietz och Annika Gustavsson gästar Mediabaren torsdag 9 juni.

Johan Gate, Birgitta du Rietz och Annika Gustavsson gästar Mediabaren torsdag 9 juni.

Foto: GT

Gotland2022-06-06 10:12

I slutet av april gjorde Mediabaren comeback på riktigt efter pandemin, och på torsdag 9 juni är det dags för säsongens andra program.

Mediabaren livesänds på Helagotland.se från Wisby Strand, men evenemanget är som vanligt öppet för alla om man vill följa det på plats.

Gäster i detta program är tre aktuella personer:

Johan Gate, entreprenör och företagare och stor fastighetsägare på Gotland. Han är inblandade i många olika projekt runt om på ön, och är dessutom alldeles nyss vald till lokal ordförande för Företagarna.

Birgitta du Rietz driver Gåsemora på Fårö som blivit en stor konsertarrangör som varje sommar lyckas boka några av landets största artister. 

Annika Gustavsson, guldsmed till vardags men också kvinnan bakom den ambitiösa och genomarbetade boken "Våga våga" där gotländska kvinnliga företagare och personligheter lyfts fram.

Mediabaren programleds som vanligt av GT:s nyhetschef Mats Pettersson, och han är peppad inför torsdagskvällen:

– Som vanligt är jag både glad och stolt över att vi har lyckats få så fina gäster till programmet. De är alla aktuella och jag är övertygad om att det kommer bli intressanta samtal. Det lär bli svårt att inte prata företagande med de här tre entreprenörerna, men jag ska försöka att inte bara landa i de frågorna, säger han.

Dörrarna öppnas klockan 17 till Verandan på Wisby Strand, och själva programmet inleds klockan 18. Om man inte kan se det live på webben eller på plats så finns programmet kvar på Helagotland.se och kan naturligtvis ses i efterhand.

Johan Gate, entreprenör.
Johan Gate, entreprenör.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!