Vill skapa mötesplats vid havet
Nu är det klart vem som kommer att driva Krusmyntagårdens restaurang i framtiden.
-Vi kommer att driva den i ungefär samma anda som tidigare. Det är ju så mysigt och trevligt därute. Den röda tråden kommer att vara Gotland med lamm, saffranspannkaka och kajp. Eller man kan säga så här: vi kanske inte kommer sälja dyrt vin från Nya Zeeland utan snarare strömming med kajp. Det ska vara lokalt.
Johan Lindkvist har ett förflutet inom den gotländska restaurangvärlden sedan lång tid tillbaka. Han berättar att han arbetat vid flera gotländska krogar och restauranger, detsamma gäller hans kollega, Robin Ingelse.
-Jag har jobbat på Gotland varje sommar under tio år och bosatte mig här 2003. Robin arbetar förnärvande vid en restaurang i Stockholm som drivs av kocken Melker Andersson. Robin är gotlänning och har även han jobbat mycket på ön tidigare.
Nu vill duon skapa en mötesplats vid havet. De kommer huvudsakligen ha öppet under dagtid och hålla en lite "laid-back" profil.
-Det här kommer att bli så bra, kanske driver vi restaurangen resten av vårt liv, säger Johan Lindkvist med ett skratt.
Så jobbar vi med nyheter Läs mer här!