I maj hade man nypremiär för Donners Brasserie, efter att ha tagit över efter den klassiska Visbykrogen Donners Brunn som stängde vid årsskiftet.
– Vi jobbar inte för att gå i deras fotspår, nu börjar en ny era. Det är väldigt, väldigt kul. Vi vill göra något som folk uppskattar på ett annat sätt, säger driftchef Robin Ohlsson.
LÄS MER: Nu byter klassiska krogen namn och ägare
Det är första gången som den nya personalen sätts på prov inför den hektiska Almedalsveckan. Det centrala läget vid Donners plats gör restaurangen till en av de populäraste under veckan.
– Det har kommit bokningar varje dag inför Almedalsveckan sedan vi startade för tre månader sedan. Det har varit otroligt mycket jobb med schemaläggning och bokningar, säger Robin Ohlsson.
Under förmiddagarna är restaurangen uthyrd men öppnar för middag varje kväll under veckan. Alla dagar fram till torsdagen är fullbokade, men det finns alltid några platser för drop-in.
– Det är fullt, fullt ös. Jag ser fram emot veckan. Jag förväntar mig totalt kaos, men förhoppningsvis strukturerat kaos.
Bunkrat rosé
En av utmaningarna för krogen har handlat om förvaring.
– Vi bor ju på en ö, så det gäller att bunkra. Vi har bunkrat rosé i mängder, vitt vin i mängder. Av erfarenhet är det rosé som gästerna tycker är gott, säger Robin Ohlsson.
– Många har frågat om jag har koll på vecka 27. Jag svarar bara att det märker vi på måndag vecka 28. Då ska vi utvärdera så att vi har stenkoll inför nästa år.
Den tuffa veckan märks av även i psyket, menar Robin Ohlsson.
– Mentalt är man lite på bristningsgränsen, men det är kul att sättas på prov. Jag går med en liten klump i magen, ikväll står vi där inför provet. Det blir startskottet på sommaren.
Även i köket märker man av trycket från Almedalsgästerna, och bristen på förvaringsutrymme. Köksmästaren Filip Jerkerby tippar på att hummerhalvan blir veckans storsäljare.
– Den här veckan är så jäkla extrem. Under veckan jobbar vi båda från åtta på morgonen till sent inpå natten. Jag ser fram emot hösten när jippot är över, säger Filip Jerkerby.