Blossom Tainton om jobbiga känslan av att bli äldre

I podden Gotland i mitt hjärta berättar Blossom Tainton om sin breda karriär, sitt agg mot åldrandet och kärleken till ön.

podcast 22 juli 2023 13:50

Blossom Tainton är en människa med många strängar på sin lyra. Artist och numera livsstilscoach. Hon har varit julvärd, vunnit Melodifestivalen, spelat teater, varit med i tv-serier och mycket mer. I podden Gotland i mitt hjärta kommer hon dock tidigt in på att åldern har tagit ut sin rätt och att hon tycker att det är jobbigt. 

– Jag tycker inte det är så jäkla kul faktiskt. Det är inte åldern i sig, i form av siffran. Det har gått så fort. Det är mycket som händer med min kropp som gör att jag inte kan göra det som jag gör, säger hon i podden.

För några år sedan flyttade Blossom till Gotland. En önskan som gick i uppfyllelse då hon blev tillfrågad att driva en resort. Men hon poängterar att det mer var längtan att flytta till ön som gjorde att hon tackade ja än suget att driva resorten. 

– Jag kände bara att det här är chansen att flytta till Gotland, nu kör vi, säger hon. 

I dag driver hon inte längre resorten men hon bor allt jämnt kvar på ön som hon älskar. 

– Det finns så mycket representerat här. Det är ljuset, magin, historian. Det finns så mycket vackert att se. Gotland är spännande på det viset, säger Blossom. 

Vill du också höra henne berätta om hur det går till med det stora hemlighetsmakeriet när årets julvärd blir vald, hur det var att vinna Melodifestivalen och Blossoms smultronställen på Gotland så missa inte Gotland i mitt hjärta som är en podd om kändisar som bor, verkar och tillbringar sin tid på ön. Finns där poddar finns. 

Så jobbar vi med nyheter

 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa