Möt Gotlands kvinnliga ledare i en personlig podd

Varje tisdag släpps ett nytt avsnitt av podden Snacka om affärsliv, där programledaren Nina Rung möter några av Gotlands mest tongivande kvinnor.

Anna Fohlin

Anna Fohlin

Foto: Gotlands Media

Poddradio2021-11-10 13:59

Snacka om affärsliv är en podd om jämställdhet, ledarskap, livet och karriären. Nina Rung programleder det personliga samtalet där Gotlands ledare och förebilder intervjuas och vi får lära känna kvinnorna bakom framgången genom både toppar och dalar i karriären. Nytt avsnitt släpps varje tisdag.

undefined
Anna Fohlin

Butiks- och hotelldelägaren Anna Fohlin om vad som händer om man "lilla-gummar henne", sin luststyrda väg genom karriären och flytten till Gotland som ledde till Verkstan. 

undefined
Jacqueline Ragheb

Filmaren Jacqueline Ragheb om långfilmsansökan, att inspireras till att agera mot orättvisor och att komma till Sverige som sjuåring.

undefined
Maria Amér

Läkare Maria Amér om att tillträda sin nya tjänst som Gotlands smittskyddsläkare dagarna innan en pandemi drabbade världen och att använda riddare för att få fler att tvätta händerna. 

undefined
Peg Söderberg

Moving Floors delägare Peg Söderberg, om att förvalta och utveckla uppfinningen från sina föräldrar på en internationell marknad. 

undefined
Jennie Olofsson

Glasblåsaren Jennie Olofsson om glädjen och kärleken till glaset, uppväxten i Stånga och om att se sitt hantverk på några av Sveriges bästa restauranger.

undefined
Anna Lind Holstner

Ägare Växthuset Linds Anna Lind Holsner om att vara tvättäkta gute, femte generationen i växthuset och drömmen om att bli politiker. 

undefined
Margareta Hoas

Lilla Bjers ekologiska odlare Margareta Hoas om snigelodling, hållbarhet och att följa sitt hjärta. 

undefined
Elisabeth Kalkhäll

Affärsjuristen och före detta vd Gotandshem Elisabeth Kalkhäll om den turbulenta tiden när hon lämnade det kommunala bostadsbolaget. 

undefined
Nancy Yussef

Multientreprenören Nancy Yussef driver både restaurang och frisörsalong och har numera också gett sig in i fastighetsbranschen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!