Expertens tips för fortsatt framgång

Körslagets egen körexpert Gabriel Forss gav exklusivt för Gotlands Allehanda sina tips till "Team Mojje" efter tävlingen.

Körexpert. Efter sändningen gav Gabriel Forss sin syn på "Team Mojje", exklusivt för GA.

Körexpert. Efter sändningen gav Gabriel Forss sin syn på "Team Mojje", exklusivt för GA.

Foto: Rolf Jönsson

Stockholm2010-03-29 04:00
Under sändningarna kommenterar Gabriel Forss körernas framträdanden i tv. Efter att kamerorna släckts i tv-studion i lördags fick GA:s utsända en pratstund med körexperten. Frågorna vi ställde var: Hur tror du att det kommer att gå för "Team Mojje", har du några råd åt dem?
- Jag tror faktiskt att de kan gå långt. Men Mojje behöver kliva in och leda mer, styra upp och tagga till kören. Han är absolut inte en dålig körledare, men eftersom körmedlemmarna är så unga är det ännu viktigare för dem än för de andra körerna med en stark körledare, menar Gabriel Forss och fortsätter:
- Jag fick gåshud i kväll av de båda solisterna (Jimmy Ahlén och Kristoffer Andersson, red.s anm.) de sjöng verkligen jättefint. Det finns många fina röster i kören, och de kan bli ännu bättre. Den har en stor potential, men de unga rösterna är inte helt utvecklade. Det gäller att få ihop det där sista, och det betyder att Mojje kanske måste jobba lite mer än de andra körledarna med sin kör.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om