Det var i maj 2016 som mannens dotter anmälde att hon under en längre tid misshandlats av sin pappa, som är hemmahörande på Gotland och har arbetat inom vården. I samband med förhöret frågade hon polisen om de även tittat igenom pappans dator.
– Han misstänktes då för grov kvinnofridskränkning och grov fridskränkning. Då sa dottern att hennes pappa hade grejer på sin dator som hon tyckte att polisen borde titta på. Dottern sa "att pappa har bilder på tjejer som bara är härifrån och dit", säger Susanne Wihlborg samtidigt som hon visar med gester att bilderna är tagna från axlarna ner till könet.
Om dottern inte hade angivit sin pappa hade de troligen aldrig hittat det som fanns i datorn.
– Vi visste ingenting om det och hon frågade flera gånger under förhören om vi tittat i hans dator. För mig var det i början ett ärende om barn- och hustrumisshandel, säger Susanne Wihlborg.
LÄS MER: Så tog misstänkt pedofil kontakt med unga
Men ärendet växte – och det rejält. Sedan i maj 2016 har Susanne Wihlborg arbetat med ärendet och nu 19 mars kommer den första av totalt 42 rättegångsdagar i Gotlands tingsrätt att hållas.
– Jag vet inte hur många timmar som jag har lagt ner på det här, suckar hon.
Susanne Wihlborg är den åklagare på Gotland som ofta får ta hand om ärenden som rör brott mot barn, kvinnor eller brott i nära relationer.
– Det är en typ av brottslighet där jag känner att jag kan göra skillnad. Jag vurmar väldigt mycket för det, om man är i en relation ska man kunna känna sig väldigt trygg. Man ska vara tryggast i hela världen där. När det inte är så och någon känner sig väldigt otrygg, då är det i sådana fall där jag känner att jag kan hjälpa någon och att det ger mig någonting extra, säger Susanne Wihlborg.
För hennes del har det varit en lång resa att ta sig igenom förundersökningsmaterialet och för att sedan kunna väcka åtal. I den första rundan finns det 47 offer, målsägande, och dessutom arbetar man med att väcka åtal gällande ytterligare 17 målsäganden som tillkommit. Mannen släpptes nämligen i början av maj förra året och hann då ta kontakt med flera andra tjejer.
– Han sa då att han inte skulle skaffa en dator för då kunde det här ske. Men så tog det inte många dagar innan han gjorde det, säger Susanne Wihlborg frustrerat.
LÄS MER: Åtalas nu misstänkt för barnsexbrott
De grövsta brotten som mannen åtalats för är grov våldtäkt mot barn och våldtäkt mot barn. Minimistraffet för det förstnämnda brottet är på fyra år.
– Med tanke på antalet brott som han åtalats för är det svårt att säga vad jag kommer att yrka på för strafflängd. Det är något som jag kommer fundera på under rättegångstiden, säger Susanne Wihlborg.
Mannen har genomgått två paragraf 7-undersökningar, en liten sinnesundersökning, och Rättsmedicinalverket har då funnit att mannen är fullt frisk.
– Jag ser det som att han är beroende, men om de menar att man är fullt frisk får de ingen avvänjning. Min upplevelse av honom är att han inte alls förstår sin roll i det här. Han förstår inte för fem öre vad han utsatt andra för, säger Susanne Wihlborg.
Hennes oro är att han kan komma att fortsätta med liknande brottslighet den dag han kommer att vara en fri man.
– Så länge han inte förstår sin del i det här och vad han faktiskt gjort, då har jag svårt att se hur han kan förändra sig. Det krävs att han förstått vad han gjort för att det ska bli en förändring, säger Susanne Wihlborg.
LÄS MER: Gotlänningen misstänks för nya sexbrott mot barn
Det blir åtminstone 42 dagar som hon kommer att vara i rätten och föra talan gällande vad mannen ska ha gjort mot nästan 70 flickor.
– Flickorna gör ofta det här som ett slags självskadebeteende och de här männen är väldigt duktiga på att hitta dem. De hittar flickorna, ger dem väldigt mycket uppmärksamhet och bekräftar dem med ord om hur snygga de är, säger Susanne Wihlborg.
Hur har han gått tillväga sedan?
– Han tycker synd om sig själv. Det handlar ofta om att han vill visa upp sig själv och då kommer de in på sexet. Den vanliga åldern bland flickorna har varit mellan 11 till 14 år, den yngsta har varit 11 år och den äldsta har varit 17 år, säger Susanne Wihlborg och berättar att de ofta haft kontakt via sociala medier som Ask, Kamrat, Skype eller Periscope.
Hon säger att det kommer att bli speciellt att få se tjejerna i tingsrätten. De har tidigare bara varit namn på ett papper och nu ska åklagaren Susanne Wihlborg få se dem och höra dem berätta sin historia i rättegångssalen eller via länk.
– Det har varit otroligt jobbigt att läsa hur någon hanterar små tjejer. Man blir otroligt illa berörd, det är oundvikligt. Man är inte mer än människa, säger hon och fortsätter:
– Sedan är det klart att man blir påverkad av det här. Jag har inte sett många av dem, men hört från deras biträden om hur otroligt dåligt de mår och deras familjer. Det kommer bli jättejobbigt att se de här tjejerna.