Har du Gotlands charmigaste juledjur?

Nu är det åter dags för den populära fototävlingen då Helagotland.se utser Gotlands charmigaste juledjur. Är det ditt djur? Skicka in din bild så fort som möjligt!

Några av 2020 års tävlingsbidrag.

Några av 2020 års tävlingsbidrag.

Foto: Läsarbilder

Tävling2021-11-28 10:00

Vad passar väl bättre så här i adventstider än att utse det charmigaste juledjuret på Gotland? Varje år vid den här tiden vill vi på Helagotland.se ta reda på vilket husdjur, eller annat djur, som är öns charmigaste.

För att tävla, skicka in din djurbild till tavling@helagotland.se. Den som tävlar har också chansen att vinna fina priser. En jury utser tre vinnare, som alla får varsitt presentkort hos Zoomarket i Visby. Ettan får 500 kr, tvåan 300 kr och trean 200 kr att handla för.

Sista dag för att skicka in bilder är fredag 10 december kl 12.00. Efter det utser juryn vinnarna och publicerar resultatet på Helagotland.se.

Ett villkor för att vara med i bildtävlingen är att djuret på bilden ska finnas på Gotland och att det är vid liv. Uppge mejladress och telefon när du skickar in din bild, så att vi kan meddela dig om din bild vinner.

Lycka till!

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!