Roberto Fonte och Robert Wizén hade arbetat ihop på Finlandsbåten Cinderella och planerna på att starta något ihop formulerades så sakteliga.
– Platsen är bra, många passerar här och så blir vi ett komplement till restaurangen på lasarettet där många arbetar. Jag kände för att starta något eget, men att börja i mindre skala och sikta uppåt, säger Roberto Fonte.
Menyn är fylld av grekiska och italienska rätter. För Roberto är det på sätt och vis farmors mat, hans pappa hör till den grupp av italienare som kom till Sverige på 1950- och 60-talen.
– Han har berättat mycket om hur det kunde vara att gå in i en svensk mataffär på den tiden. Vitlök var omöjligt att få tag på som exempel, säger Roberto Fonte.
Under decennierna som följde blev italiensk mat allt populärare och den grekiska likaså.
– Vi är lite för gamla för att vilja krångla till det alltför mycket när vi komponerar menyn. Bra råvaror och vällagade rätter som vi gillar själva tror vi kommer funka bra, säger Robert Wizén.
Han kommer att hålla sig bakom kassaapparaten och vara fokuserad på annat än matlagningen.
– Vi har byggt en liten uteservering här och vill man ha öl eller vin till maten så går det bra. Vi har utskänkningstillstånd och samarbetar med Hop Sheds bryggeri. Det kändes som det mest lokala och genuina alternativet när det gäller öl, säger Robert Wizén.
De kommer också att kunna hyras in för större fester och andra tillställningar.