Köparen: "Det här är trist för alla"

–Det här är en tråkig situation för alla, tycker jag. Det känns tråkigt att läsa i tidningarna om att det kan vara olagligt.

30 januari 2015 14:18

- Femton miljoner kronor är mycket pengar. Om det gjorts någon värdering, det vet jag inte, säger Anette Nysell, som via bolaget Videung Fastighets AB som hon driver med sin bror Ulf Nysell, köpte kvarteret Hantverket 1.

Hon berättar att köpet har föregåtts av ett flertal möten mellan regionen och hennes bror som i sin tur rapporterat vidare till henne.

– Vi gav ett bud och vi fick det. Sedan vet jag inte mer om det, säger hon.

Anette Nysell är osäker på vad som kommer att hända härnäst och kan inte heller ge besked om vilka krav man kommer att ställa på regionen från Videungs håll. Däremot är hon tydlig med att hon vill hitta en bra lösning på den uppkomna situationen.

– Jag vill att det klaras upp, vi får prata och komma fram till något för det här är trist för alla.

När det gäller hennes relation till Mats-Ola Rödén (FP), som är jävig i det här ärendet eftersom han sitter med i regionstyrelsen, säger Anette Nysell:

– De affärer jag gör med Kibbas snickarservice och Videung AB det gör jag med min bror. Mina privata affärer har jag för mig själv. Det jag delar med Mats-Ola är kärleken och sängen, om man säger så. Jag har för stark integritet så vi talar inte ens om det.

Så jobbar vi med nyheter

Ämnen du kan följa