LIVESÄNDNING 17.30 Se Mediabaren här!

På fredagen är det dags för Mediabaren. Tre högintressanta gäster gör programledare Mats Pettersson sällskap på Wisby strands scen.

11 oktober 2019 13:19

Premiären för höstens Mediabaren i september blev en succé med mycket folk och roliga samtal. På fredag, 11 oktober, bär det av igen.

– Vi har jättefina gäster den här fredagen också, så det finns fina förutsättningar, säger Mats Pettersson, redaktionschef på Helagotland.se och Gotlands Tidningar.

Den här gången heter gästerna Tobbe Larsson, Marica Gardell, samt Brittis Benzler. Den sistnämnda har en fascinerande förmåga som programledaren är särskilt nyfiken på:

– När vi frågar runt om vem som är Gotlands mest respekterade politiker hamnar alltid Vänsterpartiets Brittis Benzler överst. Hon hyllas av alla, även de som står på helt motsatt politisk sida. Hon har uppenbarligen något speciellt, och kanske får vi reda på vad hennes hemlighet är nu.

– Det är väl upp till mig att leverera, för gästerna är det sannerligen inget fel på, fortsätter Mats Pettersson.

Tobbe Larsson är en person som man länge försökt få med i programmet. 

– Det ska bli kul att höra om hans resa, han har gjort mycket mer än Wisby strand och Kallis.

Den tredje och sista gästen, Marica Gardell, har varit socialdirektör sedan 2012. Nu är hon också tillförordnad regiondirektör i Peter Lindvalls frånvaro och hon beskrivs ha stor respekt inom regionen. 

– Hon borde kunna lära oss ett och annat om ledarskap tänker jag, säger Mats Pettersson.

Mediabaren har fri entré och håller som vanligt till i Wisby strands loungebar, med ingång mot Kallis. Dörrarna öppnas 17, programmet börjar 17.30 och sänds även live på Helagotland.se. 

Så jobbar vi med nyheter
Jenny Nilsson