Var tredje tjej känner sig misslyckad. Ur den dystra uppgiften föddes Länsförsäkringars kampanj "Miss Lyckad", som är en del av företagets sociala hållbarhetsarbete för unga. För några veckor sedan kontaktades gymnasieeleverna Herman Wahlgren, Nelly Dahlbom, Ella Lindvall, Gabriella Hartman, Agnes Tönseth och Clara Magnusson, som snabbt nappade på idén att göra en lokal kampanj.
– Vi var på direkt. Det känns viktigt att visa att det är okej att må dåligt ibland, säger Herman Wahlgren.
– Vem som helst kan må dåligt, psykisk ohälsa syns inte på utsidan, fyller Nelly Dahlbom i.
I kölvattnet av Metoo-rörelsen har tjejers psykiska hälsa blivit ett brännande hett ämne.
– Vi är trötta på den norm som finns, säger Ella Lindvall.
– Folk strävar efter en perfektion som inte går att uppnå. Om vi slutar med det tar vi ett steg i rätt riktning, säger Gabriella Hartman.
När Helagotland.se möter ungdomarna är de i fullt sjå med att dela ut biljetter i Wisbygymnasiets kafeteria. Vid en första anblick ser man sex stycken snygga, smala, stylade, vita personer som faller inom den norm som eftersträvas utseendemässigt i samhället.
Hur ser ni på representationen i er grupp?
– Vi har fått kritik för just det. Men budskapet handlar om psykisk ohälsa och alla kan må dåligt, oavsett hur man ser ut, säger Nelly Dahlbom.
– Det kanske är lättare för oss att ta kampen, istället för de som mår som allra sämst. Vi får föra deras ord vidare, säger Ella Lindvall.
För att få representation på galan kommer de att arrangera en modevisning där alla, oavsett storlek, ålder, etnicitet eller könstillhörighet, får gå.
– Det här är ingen Victorias Secret fashion show. Vi vill visa att alla kan vara modeller, säger Agnes Tönseth.
Galan arrangeras onsdagen den 14 mars på Wisby strand. Vem som helst får komma, barn som vuxen, och den är gratis. Det enda man behöver göra är att anmäla sig, vilket man gör man genom att hämta ett entréband på Wisbygymnasiet eller skriva ett direktmeddelande till deras Instagram.
Förutom modevisningen kommer de även att ha röda mattan, dj, fotovägg, föreläsning, goodiebags och olika uppvisningar.
– Alla ska känna sig välkomna, säger Gabriella Hartman.
Och när galan är över fortsätter kampen.
– Det här är bara början. Folk kommer inte gå på galan och känna att "nu kommer jag att vara lycklig resten av livet" när de kommer hem. Vi kommer att fortsätta, säger Gabriella Hartman.
På frågan om de tror att unga mår sämre i dag svarar de unisont:
– Ja!
– Dagens samhälle säger att alla ska må så bra och vara så bra och ha det så bra, det är tabu att må dåligt. Och man tror att det man ser i sociala medier är verkligheten, men folks liv är sällan så perfekta som de ser ut att vara, säger Gabriella Hartman.
Det är ett tufft ämne ni arbetar med, hur påverkar det er att höra allas berättelser?
– Man blir helt tom, det är hemskt, säger Clara Magnusson.
– Det är därför det är så viktigt att man gör en sån här kampanj, säger Gabriella Hartman och fortsätter:
– Var snäll mot alla, man vet inte hur den andra personen egentligen mår.