Glädjebesked för Endre - Ström tillbaka

INNEBANDY. Åsa Ström, 27, har tänkt om. Nu förstärker hon Endre i elitserien. - Hon kommer inte att ha några som helst problem med att kriga till sig en plats, säger lagledaren Göran Nährström till Innebandymagazinet.

Sport2006-09-29 06:00
För några veckor sedan aviserade Endres backklippa att hon tar timeout från innebandyn på obestämd tid för att ägna mer tid åt familjen, men bara tre matcher in på säsongen ändrar hon sig och ett skadedrabbat Endre får en efterlängtad förstärkning på backsidan.
- En av våra absolut bästa backar, Hon ska försöka kriga till sig en plats nu vilket jag personligen inte tror är några som helst problem, säger Göran Nährström till Innebandymagazinet.

Nyttigt tillskott
Åsa Ström hade bäst plus/minus-statistik i Endre förra säsongen och kommer att bli ett nyttigt tillskott i truppen. Något spel i lördagens hemmapremiär mot Pixbo lär det inte bli. Åsa börjar träna först nästa vecka.
- Åsa har kommit överens med tränarna och övrig ledning i Endre om att träna lite mindre än alla andra. Hela truppen ställer upp på detta då alla känner till Åsas kapacitet, säger Göran Nährström.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!