IFK vände mot FG 86 Matchfakta

Det spelades två matcher i Gotlandsfyran i går. IFK Visby besegrade FG 86 hemma i Västerhedje med 7-4 (2-3). Nykomlingen Klintehamn spelade 2-2 (2-1) mot Dalhem.

Sport2004-06-23 04:00
Det blev ett riktigt målkalas i Västerhejde i går.
IFK Visby var i underläge med 1-3 redan efter 16 minuter.
­ Vi var inte alls med i början och många visade dålig inställning, säger IFK:s assisterande tränare Stefan Karlsson.
Tränaren Imer Kryeziu ersatte Anders Film i hemmamålet.
­ Ingen bra match av Imer. De tre första målen var målvaktstavlor, fortsätter Stefan.
Men IFK Visby gav inte upp. Erik Lindberg reducerade till 2-3 före paus och i andra halvlek rullade målen in bakom FG 86-målvakten. Till slut vann hemmalaget med 7-4.
­ Gustav Molin gjorde ett bra inhopp och Thomas Backman var bra i backlinjen, berömmer Karlsson.
Det spelades även fotboll i Klintehamn där nykomlingen spelade 2-2 mot Dalhem.
­ Ett rättvist resultat i en skitmatch. Vi brände två frilägen under de första tio minuterna, berättar Klintehamns assisterande tränare Jacob Lövgren.
0-1 var ett självmål efter 26 minuter. Klintehamns Magnus Johansson gjorde sedan två mål innan paus.
­ I andra havlek fick vi Johannes Crusell utvisad efter 20 minuter. Han fick två gula kort, det sista för hands.

IFK VIsby-FG 86 7-4 (2-3)
Målen: 0-1 Joakim Enekvist (2), 1-1 Mikael Marquart (14), 1-2 Mikael Jakobsson (15), 1-3 Henrik Nilsson (16), 2-3 Erik Lindberg (19), 3-3 Fredrik Skoglund (19), 4-3 Gustav Molin (69), 5-3 Mattias Larsson (72), 6-3 Gustav Molin (86), 6-4 Magnus Enekvist (87) och 7-4 Örjan Thomsson.
Klintehamn-Dalhem 2-2 (2-1)
Målen: 0-1 Självmål (26), 1-1 Magnus Johansson (39), 2-1 Magnus Johansson (43) och 2-2 Emil Eklund (53).