Ny storseger för Dalhem

FOTBOLL. Dalhem fortsätter att övertyga i damtrean. I lördags vann serieledaren mot Segeltorp på bortaplan med hela 9-0 (2-0). - Det rullar på just nu, säger Dalhems tränare Björn Ahrling.

Sport2007-08-20 04:00
12-0 förra helgen mot Rönninge/Salem.Och i går hela 9-0 mot Segeltorp på Västerängs IP.Dalhem krossar allt motstånd och har skaffat sig ett bra utgångsläge inför avslutningen. Efter helgens match har Dalhem fem matcher kvar i serien.- Segeltorp hängde med hyfsat i en halvlek, säger Dalhems tränare Björn Ahrling.Rebecca Martis gjorde 1-0 efter 17 minuter och Helena Nirs ökade på till 2-0 sex minuter senare.- Vi borde väl avgjort matchen redan i första halvlek. Chanser saknades inte, men vi hade ett par ramträffar och något missat friläge, fortsätter Björn Ahrling.I stället lossnade det rejält efter pausen. Gästande Dalhem gjorde hela sju mål och vann till slut med 9-0. Rebecca Martis svarade för ett hattrick och unga Isabelle Hallgren gjorde sitt första mål i A-laget.- Rebecca drog igång anfallen och tog ett stort ansvar, säger Björn Ahrling.21-0 på två matcher, kommentar?- Det kan bli lite för mycket av det goda, lite jämnare matcher hade varit roligare. Segeltorp tackade för lektionen och det var i och för sig kul att höra, säger Björn Ahrling.Närmast spelar Dalhem hemma mot Älta på lördag.