Visby IBK slutförhandlar med ny coach

INNEBANDY. Dennis Ericsson har hoppat av som assisterande coach för hårdsatsande Visby IBK. Nu sitter klubben i slutförhandlingar med en ersättare. Vem det blir kan bli klart i dag.

Sport2006-08-11 06:00
Mika Packaléns assisterande coach Dennis Ericsson tvingades att tacka nej till sitt uppdrag i Visby IBK. Nu jagar klubben hans ersättare.
- Vi hoppas kunna knyta ihop säcken och förhoppningsvis kan vi gå ut med vem det blir i morgon (läs i dag), säger sportchefen Per Viberg som inte vill lämna ut något namn men berättar att det handlar om en gotlänning.
Samtidigt står det klart att klubben inte kommer att gå ut aktivt för att värva någon ersättare till skyttekungen Stefan Henriksson som flyttar hem till Stockholm.
- Vi hade räknat med att tappa honom och känner ändå att vi har en slagkraftig trupp. Nu får någon junior chans i stället, säger Per Viberg.
Det enda nyförvärvet som skulle kunna bli aktuellt är finske Kristoffer Virtanen som har provspelat för klubben. Virtanen är pojkvän till Endres Hanna Sihlman.
- Bestämmer han sig för att flytta till Gotland så blir han aktuell. Kristoffer är en spelare som är väldigt allround, men passar kanske bäst som forward, säger Per Viberg.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!