Patrik "Putte" Jansson.

– Vi har krigat i över ett år för det här, nu är man tom. Nu är vi äntligen här och det är svårt att sätta känslor på det, men det känns sanslöst bra. Vi ska fira på ordentligt, sen ska vi komma tillbaka nästa år och visa att vi hör hemma i SSL, säger Patrik Jansson.

Apropå den starka tredjeperioden säger han:

– Vi vet om att vi är starka där och framförallt vet Thorengruppen om det. De kände nog att det skulle bli tufft, vi tryckte ner dem gång på gång och det är sjukt starkt av oss.

Ville Hirvisuo.

– SSL, världens bästa liga, det låter bra. Det här har varit drömmen sen jag flyttade hit, så det känns otroligt bra.

– Det kändes som att inget kunde gå fel i tredje perioden. Vi har kämpat oss tillbaka i varje match efter att ha legat under. Hela laget tar sista steget i tredje, vi är så ruggigt bra då, det är så fint. Det måste ha varit hemskt för Thorengruppen, att veta att vi kommer att komma igen.

Lagkapten Jesper Eliasson.

– Jag vet inte vad vi gör i tredje. Vi var starka i första och snackade i pausen om att se till att göra en bra andraperiod, vilket vi inte har gjort någon match och det gör vi inte i dag heller. I tredje så är det bara vår period.

Apropå SSL:

– Det är helt fantastiskt att göra det med grabbarna i det här laget, och vi är värda det. Det är underbart.

– Att spela i högstaligan... Först ska vi fira, och det kan bli rejält. Sedan är steget upp till SSL stort, och vi måste vara ett SSL-lag också. VI har kämpat hårt, men vi har mycket att kämpa för framöver också.

Wilmer Viinamäki.

– Det var det här jag kom till Gotland för att göra. Det tog några år, men nu är vi äntligen här. Det är fantastiskt, även om man känner sig lite tom. Det är så mycket känslor, och det har det varit i varenda match i det här playoffet.