Äntligen seger för Hangvar B mot Fardhem/Levide

Det blev fyra förluster i rad för Hangvar B i division 4 Gotland dam i fotboll.

Fardhem Garda BK/Levide IF förlorade mot Hangvar SK B

Fotboll2024-08-13 21:18

Men borta mot Fardhem/Levide kom det efterlängtade trendbrottet. Matchen på Levide IP slutade 1-2 (0-2).

Fardhem/Levides tränare Hugo Mårdbrink Kullander tyckte så här om matchen:

- Hangvar ger oss en bra match med fysiskt spel. Vi är ett ungt lag som fortfarande utvecklas så vi ser varje match som en lärdom. Vi skapade många lägen, men Hangvars målvakt gjorde ett bra jobb för att hålla oss ute.

Hangvar B började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara tre minuter slog Elin Larsson till.

Laget gjorde 0-2 i 37:e minuten, när Fanny Widgren fick träff. Aweli Beru Odol reducerade för Fardhem/Levide med knappa kvarten kvar. Fler mål än så blev det inte för Fardhem/Levide.

Fardhem/Levide har fem förluster och 4-19 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Hangvar B har en vinst och fyra förluster och 6-17 i målskillnad. Det här var Fardhem/Levides andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Hangvar B:s andra uddamålsseger.

Det här betyder att Fardhem/Levide är kvar på sjätte och sista plats, och Hangvar B stannar på femte plats, i tabellen.

I nästa omgång har Fardhem/Levide Klintehamn borta på Klintevallen, tisdag 20 augusti 19.00. Hangvar B spelar borta mot Dalhem/Visby onsdag 21 augusti 18.30.