Dalhem/Visby vann borta mot Fardhem/Levide

Det blev dramatiskt när Dalhem/Visby vann mot Fardhem/Levide i division 4 Gotland dam i fotboll på tisdagen.

Fardhem Garda BK/Levide IF förlorade mot Dalhem/Visby

Fotboll2024-09-10 21:06

Tyra Mårdbrink Kullander gjorde 1-4 i 85:e minuten - och Erika Vistrand gjorde 2-4 på tilläggstid. Laget vann med 4-2 (2-0) borta på Hemse.

Dalhem/Visby fick en bra start på matchen. Hedda Ahl gjorde målet, redan i sjunde minuten.

Laget ökade ledningen till 0-2 tidigt i matchen, genom Erica Henriksson, i tionde minuten. I 55:e minuten slog Erica Henriksson till ännu en gång, och gjorde 0-3.

Med en halvtimme kvar att spela fick Hedda Ahl träff på nytt och ökade ledningen för Dalhem/Visby.

Med fem minuter kvar att spela reducerade Fardhem/Levide genom Tyra Mårdbrink Kullander.

Fardhem/Levide reducerade igen i 90:e minuten genom Erika Vistrand. 2-4-målet blev matchens sista.

Det här betyder att Fardhem/Levide ligger kvar på sjätte och sista plats i tabellen, och Dalhem/Visby på fjärde plats.

Fardhem/Levide tar sig an Visby AIK i nästa match hemma tisdag 17 september 19.00. Dalhem/Visby möter samma dag 18.30 Klintehamn hemma.