FC Gute B utklassade Levide på hemmaplan

FC Gute B dominerade stort när laget vann på hemmaplan mot Levide i division 4 Gotland herr i fotboll med hela 10-2 (6-1).

FC Gute B vann mot Levide IF

Fotboll2024-09-23 21:56

Levide började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara tre minuter slog Yurii Nimchuk till.

FC Gute B kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Allan Ohlsson, i sjunde minuten.

Bara två minuter senare var det Amadeus Ahl Holmström som såg till att laget tog ledningen.

FC Gute B gjorde också 3-1 i 24:e minuten, när Ludvig Johansson hittade rätt.

FC Gute B ökade ledningen till 4-1 i 32:a minuten, genom Leo Dahlström Gerndt.

FC Gute B gjorde 5-1 i 37:e minuten, när Allan Ohlsson återigen slog till.

FC Gute B ökade ledningen på nytt, till 6-1, två minuter senare genom Allan Ohlsson som med målet fullbordade sitt hattrick. Levide reducerade till 6-2 i 54:e minuten.

FC Gute B ökade ledningen till 7-2 i 55:e minuten.

Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Amadeus Ahl Holmström träff på nytt och ökade ledningen för FC Gute B.

9-2-målet kom i slutminuterna, med två minuter kvar att spela, när Amadeus Ahl Holmström slog till och gjorde mål och som med målet fullbordade sitt hattrick.

10-2-målet för FC Gute B kom direkt därefter när Erik Forsman på tilläggstid gjorde mål. Det fastställde slutresultatet till 10-2.

Amadeus Ahl Holmström och Allan Ohlsson gjorde tre mål var för FC Gute B.

Med en omgång kvar är FC Gute B på fjärde plats i tabellen, medan Levide är på tionde plats.

FC Gute B tar sig an Stenkyrka i nästa match borta lördag 28 september 11.00. Levide möter samma dag 16.00 Fårösund hemma.