Fjärde raka för Visby AIK efter seger mot Klintehamn

Formen är bra just nu för Visby AIK.

Visby AIK vann mot Klintehamn

Fotboll2021-08-01 18:06

På söndagen kom fjärde raka segern i division 5 Gotland herr i fotboll, 3-2 (2-2), hemma mot Klintehamn. Det innebär att Klintehamn åkte på fjärde raka förlusten.

Visby AIK:s tränare Daniel Johansson:

- Det var en laginsats som bar hela vägen. Märktes att killarna har varit på sommarledigt. Spelet var stundvis bra, men det finns mer och hämta. Seger är alltid en seger.

Troy Vistrand stod för Visby AIK:s avgörande mål efter 56 minuter.

Klintehamn började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara fyra minuter slog Linus Andersson till.

Visby AIK kvitterade till 1-1 i 17:e minuten, genom Troy Vistrand.

Klintehamn tog ledningen på nytt i 20:e minuten, genom Simon Stenberg.

Bara fem minuter senare var det Elias Hölttä som såg till att Visby AIK kvitterade till 2-2. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Troy Vistrand träff åter igen och avgjorde matchen. Därmed hade laget vänt matchen. Det fastställde slutresultatet till 3-2.

Klintehamn har haft en tuff start på serien och är helt utan poäng efter fyra spelade matcher. Visby AIK har tolv poäng.

Visby AIK tar sig an Levide B i nästa match borta torsdag 5 augusti 19.00. Klintehamn möter Visby BoIS B hemma söndag 8 augusti 16.00.