Fyra mål av Elton Monkato Bayangi Molingo när IFK Visby vann

Elton Monkato Bayangi Molingo stod för ett målkalas när IFK Visby besegrade Gute 1 i Pojk Gotland Junior herr i fotboll med 8-2 (4-1).

IFK Visby vann mot FC Gute 1

Fotboll2024-09-20 21:00

Hela fyra mål gjorde Elton Monkato Bayangi Molingo, synnerligen viktigt för IFK Visbys trepoängare.

IFK Visby började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara en minut slog Wilson Edwall till.

Laget ökade ledningen till 2-0 snabbt. I andra minuten gjorde Hank Wahlgren mål.

Gute 1 reducerade till 2-1 tidigt i matchen, genom Moustafa Muskola, i 14:e minuten.

IFK Visby gjorde 3-1 i 19:e minuten, när Elton Monkato Bayangi Molingo fick träff.

IFK Visby ökade ledningen till 4-1 efter en knapp halvtimmes spel, genom Milo Gustafsson på straff. Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Max Andersson Leoj och reducerade åt Gute 1. Fler mål än så blev det inte för Gute 1.

I den 72:a minuten ökade Elton Monkato Bayangi Molingo ledningen.

Med åtta minuter kvar att spela ökade IFK Visby ledningen genom Wilson Edwall.

7-2-målet kom i slutminuterna, med två minuter kvar att spela, när Elton Monkato Bayangi Molingo slog till och gjorde mål som med målet fullbordade sitt hattrick.

IFK Visby ökade ledningen på nytt, till 8-2, bara en minut senare återigen genom Elton Monkato Bayangi Molingo. 8-2-målet blev matchens sista.

Det här betyder att IFK Visby ligger kvar på fjärde plats i tabellen, och Gute 1 på första plats.