Kryss i 89:e minuten för Klintehamn B mot Fardhem Garda BK B

I 89:e minuten slog Ali Raza Azizi till och gjorde 2-2.

Fardhem Garda BK B spelade lika mot Klintehamns IK B

Fotboll2024-09-22 17:19

Det räddade en poäng för Klintehamn B i mötet med Fardhem Garda BK B i division 5 Gotland herr i fotboll på Fardhem IP. Hemmalaget hade ledningen med 2-1 i slutet av matchen, men Raza Azizis fullträff för Klintehamn B gjorde att matchen på söndagen slutade oavgjort.

Fardhem Garda BK B:s spelande tränare Tom Eneqvist:

- Tyvärr lite bitter eftersmak, vi leder och borde ha stängt matchen innan paus men lyckas tyvärr inte med det. Vi spelar bra och skapar många lägen, men lyckas man inte göra mål kan det gå så här.

Fardhem Garda BK B hade ledningen i halvtid med 2-0, men i andra halvlek kom Klintehamn B mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat.

Matchen var mållös till Fardhem Garda BK B tog ledningen i 25:e minuten, genom Alireza Bagheri.

Laget gjorde 2-0 i 32:a minuten, när Vigo Olsson fick träff. Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Albin Holmqvist träff och reducerade åt Klintehamn B.

Kvitteringen kom i slutminuterna, med en minut kvar att spela, när Ali Raza Azizi slog till och gjorde mål för Klintehamn B. Det fastställde slutresultatet till 2-2.

Det här var Fardhem Garda BK B:s fjärde oavgjorda match den här säsongen.

Det här var sista matchen och resultatet betyder att Fardhem Garda BK B slutar på tredje plats, och Klintehamn B på åttonde plats. Klintehamn B åker ur serien.