Ledning i halvtid – men förlust till slut för Hangvar

Bortalaget Hangvar ledde med 1-0 efter första halvlek i division 3 Stockholm A dam i fotboll mot Spånga.

Spånga IS FK vann mot Hangvar SK

Fotboll2024-09-21 18:32

Men Spånga vände och vann till slut med 2-1.

Hangvars tränare Joakim Lundin kommenterade matchen:

- Tungt med ytterligare en torsk. Spånga var bra men givetvis surt att förlora med uddamålet. Vi har fortsatt svårt att få till vårt eget spel och jag tror en del hänger på att vi får byta så många spelare från match till match. Två matcher kvar så vi kör på in i det berömda kaklet.

Melissa Malki Jacoub slog till efter 84 minuter och blev matchhjälte med sitt 2-1-mål.

Hangvar tog ledningen strax före halvtidsvilan, genom Bella Molander. Emma Ahlin kvitterade för Spånga i 80:e minuten.

Och med sex minuter kvar att spela kom det matchavgörande målet genom Melissa Malki Jacoub. Därmed hade Spånga vänt matchen.

Spånga har två segrar, en oavgjord och två förluster och 7-15 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Hangvar har en oavgjord och fyra förluster och 4-16 i målskillnad. Förlusten var Hangvars andra uddamålsförlust.

Med två omgångar kvar är Spånga på sjunde plats i tabellen, och Hangvar är på nionde plats.

Nästa motstånd för Hangvar är Ursvik. Lagen möts lördag 28 september 15.00 på Skogsgläntan.