Ny seger för Dalhem

Det går fortsatt bra för Dalhem i division 3 Stockholm B dam i fotboll.

Norsborg FC förlorade mot Dalhem

Fotboll2024-09-14 19:00

På lördagen mötte laget Norsborg på Kärsby IP och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad. Segerresultatet mot Norsborg blev 3-2 (0-1).

- De gör det väldigt svårt för oss samtidigt som vi inte får spelet att sitta som vi vill, men vi vänder på matchen i andra halvlek och lyckas vinna matchen. Tycker vi visar på stor moral när vi krigar till oss en seger. Otroligt skönt, tyckte Dalhems tränare Peter Rudberg, efter matchen.

Norsborg startade matchen bäst och tog ledningen. Mirjana Jovanovic gjorde målet, redan i tionde minuten. I 69:e minuten slog Mary Wanjiku Kinuthia till, och kvitterade för Dalhem.

Elin Friström gjorde dessutom 1-2 i 70:e minuten.

Bara sju minuter senare var det Mary Wanjiku Kinuthia som såg till att Dalhem ökade ledningen till 1-3.

Norsborg reducerade till 2-3 fem minuter senare genom Maria Palioura. Mer än så blev det dock inte för Norsborg.

Det här var Dalhems andra uddamålsseger.

Med tre omgångar kvar är Norsborg på fjärde plats i tabellen, medan Dalhem är på andra plats.

Nästa motstånd för Dalhem är Stureby. Lagen möts lördag 21 september 11.00 på Dalhem IP.