Tre klara poäng för Hangvar/Fårö B mot Dalhem

Hangvar/Fårö B hade inga problem med Dalhem i division 5 Gotland herr i fotboll, och vann hemma med utklassningssiffrorna 7-1 (4-0).

Hangvar SK B/Fårösund B vann mot Dalhem IF

Fotboll2024-08-11 18:10

- Vi hade för dagen ett starkt offensivt lag med ett bra målvaktsspel. Stundtals var det ett bra passningsspel och närkampsspel, kommenterade Hangvar/Fårö B:s ledare Thage Söderdahl efter matchen.

Hangvar/Fårö B tog en tidig ledning. Ludvig Von Corswant gjorde målet, redan i 17:e minuten.

Laget ökade ledningen till 2-0 i 22:a minuten, när Axel Bolin hittade rätt på straff.

Hangvar/Fårö B gjorde 3-0 i 32:a minuten, på nytt genom Axel Bolin.

Hangvar/Fårö B gjorde också 4-0 strax före paus, genom Neo Karlsson. Direkt efter pausen ökade Ramin Rahmani Hangvar/Fårö B:s ledning.

Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Duncan Robertson och reducerade åt Dalhem. Fler mål än så blev det inte för Dalhem.

I 67:e minuten slog Max Bolin till, och gjorde 6-1.

Och med sex minuter kvar att spela ökade Hangvar/Fårö B ledningen genom Melwin Forsberg. 7-1-målet blev matchens sista.

Hangvar/Fårö B har tre segrar, en oavgjord och en förlust och 22-19 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Dalhem har en vinst och fyra förluster och 10-19 i målskillnad.

Hangvar/Fårö B stannar därmed på andra plats, och Dalhem på sjunde plats, i tabellen.

I nästa match, torsdag 15 augusti 19.00, har Hangvar/Fårö B Hansa/Hoburg borta på Hansavallen, medan Dalhem spelar hemma mot Klintehamn B.