Visby Bois B krossade Klintehamn B

Visby Bois B tog en enkelt seger mot Klintehamn B i division 5 Gotland herr, när laget vann borta med utklassningssiffrorna 12-0 (3-0).

Klintehamns IK B förlorade mot Visby Bois B

Fotboll2024-09-12 22:18

Snackisen var Elias Hallin - som gjorde hela fyra av Visby Bois B:s mål.

Visby Bois B började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara fem minuter slog Robin Aalto Appelqvist till.

Laget gjorde 0-2 i 35:e minuten, när Ebbot Bekkebråten slog till.

Visby Bois B ökade ledningen till 0-3 i 39:e minuten. Direkt efter pausen ökade Ebbot Bekkebråten Visby Bois B:s ledning.

I 49:e minuten slog Ebbot Bekkebråten till, och gjorde 0-5 och fullbordade därmed sitt hattrick.

Bara sex minuter senare var det Robin Aalto Appelqvist som såg till att Visby Bois B ökade ledningen på nytt, till 0-6.

Visby Bois B gjorde också 0-7 fem minuter senare genom Oskar Thålin.

Oskar Thålin gjorde dessutom 0-8 i 70:e minuten.

Elias Hallin ökade Visby Bois B:s ledning i 80:e minuten.

Med sju minuter kvar att spela ökade Visby Bois B ledningen genom Elias Hallin.

Visby Bois B satte 0-11 sex minuter senare genom Elias Hallin som med målet fullbordade sitt hattrick.

Till slut kom också 0-12-målet genom Elias Hallin i 90:e minuten. 0-12-målet blev matchens sista.

Elias Hallin gjorde fyra mål för Visby Bois B och Ebbot Bekkebråten gjorde tre mål.

Klintehamn B har fem förluster och 7-34 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Visby Bois B har tre vinster och två förluster och 29-11 i målskillnad.

Med en omgång kvar är Klintehamn B sist i serien, och Visby Bois B är på fjärde plats.

Nästa motstånd för Klintehamn B är Fardhem Garda BK B. Lagen möts i sista omgången söndag 22 september 14.00 på Fardhem IP. Visby Bois B tar sig an Hansa/Hoburg hemma torsdag 19 september 19.00.