Tredje raka nederlaget för Endre

Endre stod för en slätstruken insats när man föll med 7-9 mot Malmö i Baltiska hallen.

Endre IF föll på nytt i SSL och är för tillfället utanför slutspelsplats.

Innebandy2019-11-08 21:05

Malmö FBC gick ut respektlöst och klev över ett haltande Endre IF som kom till spel med bara fyra backar. Malmö hade redan efter tre minuter gett sig själva en 2–0-ledning som blev till 4–1 efter första perioden.

Andra perioden blev desto jämnare, men utan att Endre knappade in målmässigt.

När hemmakaptenen Ellen Rasmussen gjorde 7–3 en minut in i tredje perioden borde matchen varit avgjord. Men Endre kom tillbaka skapade nerv i matchen när man gick från 3–7 till 7–8.
Men Malmö höll undan och med 31 sekunder kvar att spela gjorde hemmalagets 17-åriga talang – Maja Ekström – sitt fjärde mål för kvällen.

Endre är nu utanför slutspelsplats efter att Sirius besegrat Rönnby med 5–1.