Spaningar efter Visby Romas tuffa drabbning i Väsby

Knapp förlust, men det fanns många ljusglimtar i Visby Roma. Som lagets powerplay. Här Michael Häglunds spaningar efter bataljen mot Brödernas/Väsby.

Visby Romas spel i powerplay imponerar.

Visby Romas spel i powerplay imponerar.

Foto: Michael Häglund

Ishockey2024-10-06 20:00
  • Ruskigt bra PP

Det tog 11 sekunder att kvittera i powerplay. Visby Romas andra mål i matchen kom också i spelformen och den gången tog det 16 sekunder att få hål på Isak Johansson i Brödernas målbur. Tränaren Hans "Säcken" Särkijärvi har gnuggat på ett vasst pp och verkligen fått till det. Och inte bara med en uppställning, utan två. Med flera spännande värvningar finns förutsättningarna. Den första konstellationen ser ut så här: Daniel Gunnarsson, Niklas Dahlberg, Karl Smedberg, Pontus Karlsson och Simon Eriksson. Den andra: Andreas Thelander, Elias Lindström, Niko Lahtinen, Alexander Bjurström och Hampus Engman

Motståndarna får se upp framöver!

undefined
Niko Lahtinen ser het ut.
  • Het finländare

Flera av nyförvärven ser starka och intressanta ut. En som verkligen sticker ut är den rappe forwarden Niko Lahtinen som hämtats från Jokerit. Lahtinen gjorde mål mot Brödernas igen och har nu gjort sex (3+3) poäng på fem matcher. En spelartyp som klubben saknat de senaste åren.

undefined
Niklas Dahlberg ser fram mot lördagsmatch.
  • Udda matchtid- och speldag väntar

Visby Roma brukar spela sina hemmamatcher klockan 19.00 på fredagar. Men kommande helg blir det ingen fredagsunderhållning i Visby ishall. I stället väntar lördagsmatch mot Wings Arlanda – med udda matchtiden 18.00.

– Det kan ju bli spännande. Lördag och vi hoppas på bra drag på läktaren, säger Visby Romas rutinerade back Niklas Dahlberg.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!