Sudret släppte in tre mål i tredje perioden - föll stort mot Trångsund

Bortalaget Sudret var fortfarande med i matchen mot Trångsund inför tredje perioden.

Trångsunds IF vann mot Sudrets HC

Ishockey2021-09-26 17:07

Men där fick Trångsund rejäl utdelning. Till slut blev det hela 5-0 (1-0, 1-0, 3-0) i matchen i HockeyTvåan östra B herr.

Trångsund tog ledningen efter 6.33, genom Jonas Bäckström på pass av Max Lindqvist och Johan Jansson. Efter 2.56 i andra perioden slog Jonas Bäckström till på nytt, på pass av Johan Uhlin och Philip Baczek och ökade ledningen för Trångsund. Trångsund fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 5-0. Målen i sista perioden gjordes av Daniel Dahnér, Rasmus Sahlström och Alex Koskinen.

För Trångsund gör resultatet att laget nu ligger på femte plats i tabellen, medan Sudret är på fjärde plats.

I nästa omgång har Sudret Nynäshamn hemma i Hemse Ishall, lördag 2 oktober 18.00.