Visby Roma avgjorde i förlängning

2.47 in i förlängningsperioden avgjorde Visby Romas William Erenrot mötet mot Sollentuna.

Det blev en stökig tillställning när Visby Roma mötte Sollentuna borta i söndags.

Ishockey2019-12-01 18:24

Visby Roma kunde ta hem tredje raka segern i division 1 östra när man slog Sollentuna borta med 5-4 efter förlängning på söndagen.

Men det blev en stökig historia där Visby Romatränaren Hans Särkijärvi var oerhört missnöjd med domarna.

– Det var bland det värsta jag varit med om, det var klubbor i ansiktet och allt möjligt, men domarna var inte alls med, säger Hans Särkijärvi.

Och fortsätter:

– Men jag är glad att killarna trots allt kunde hålla huvudet kallt, det var en bra prestation att vi kunde vinna.

Sollentuna chockade Visby Roma med att göra 1-0 redan efter 14 sekunder, men Visby Roma kom tillbaka och kunde både kvittera och ta ledningen med 2-1 i powerplay efter första perioden.

Andra perioden bjöd på fler mål, men Visby Roma kunde gå till, periodvila med 4-3 inför sista perioden.

Sollentuna lyckades kvittera och det blev förlängning, där gjorde William Erenrot det avgörande målet, hans andra mål.

I VR saknades Christian Olsson och David Lundmark, Lucas Hederstedt spelade två perioder i sin debut i a-laget.

Matchfakta

Division 1 Östra

Sollentuna-Visby Roma 4-5

(1-2, 2-2, 1-0, 0-1)

Första perioden: 1-0 (0.14) Simon Brännvall, 1-1 PP (17.12) Eric Winbergh, 1-2 PP (19.13) Teemu Huttu.

Skott: 6-16.

Andra perioden: 2-2 (5.43) Fredrik Wink, 2-3 (9.24) William Erenrot, 3-3 (12.13) Simon Boman, 3-4 PP (17.24) Ryker Leer.

Skott: 8-14.

Tredje perioden: 4-4 PP (2.50) Emil Ström.