Vem blir Hela Gotlands Hjälte – Du bestämmer!

De fyra kandidaterna är presenterade, och nu är det dags för er läsare att bestämma vem som blir Hela Gotlands Hjälte 2018. Så här gör du för att rösta.

9 februari 2018 07:32

I år delas priset Hela Gotlands Hjälte ut för tredje gången (här kan du läsa om förra årets vinnare - Familjen Lindh). Priset är tänkt att hylla gotländska vardagshjältar, och under veckan som gått har du kunnat läsa om årets fyra kandidater här på Helagotland.se samt i GT och GA. Nu är det dags för er läsare att bestämma vem av de fyra som ska bli den slutgiltiga vinnaren, och som förutom äran får ta emot 10 000 kronor från trygghetspartnern Länsförsäkringar Gotland samt priser från Destination Gotland, Gotlands Media och Clarion Hotel.

De fyra kandidaterna du kan rösta på är (läs mer om kandidaterna genom att klicka på deras namn): Richard Nordahl, Jonas Broman, John Glifberg samt trion Cecilia Stålhammar, Victor Hägvall och Jonathan Selin.

Du röstar på din kandidat via röstningsverktyget längst ner i den här artikeln, eller genom att skicka ett mejl till mats.pettersson@helagotland.se.

Vinnaren kommer att presenteras under en prisutdelning på Clarion Hotel Wisby torsdagen den 22 februari. Evenemanget kommer att livesändas på Helagotland.se.

Så jobbar vi med nyheter
Emil Lundberg