Se bilderna från Så mycket Burgsvik

Den första internationella gästen har intagit scenen på "Så mycket Burgsvik". "Kul att ha henne på besök nu när hon är aktuell med sommarens stora hit", säger arrangören.

19 juli 2017 15:46

Omkring 3 000 musikintresserade samlades för att "köpa grisen i säcken" under tisdagskvällen – då det var dags för "Så mycket Burgsviks" andra spelning med hemliga artister i sommar.

– Norska Kampferdrops är den första utländska artisten som gästar oss. Det var kul att ha henne på besök nu när hon är aktuell med sommarens stora hit "Jag trodde änglarna fanns". Sist vi lyckades få hit årets mest aktuella person var 2014; då Thomas Stenström och hans "Slå mig hårt i ansiktet" gick varma i radion, berättar arrangören.

LÄS MER: Artisterna som var på "Så mycket Burgsvik"

De andra två artisterna var Tommy Nilsson med låtar som "Öppna din dörr", "Allt som jag känner" och "Dina färger var blå", samt Movits – med låtar som "Na Nanah!", "Halvvägs" och "Limousin".

– Det var en grymt trevlig kväll igen. Det är alltid något annat att ställa sig på denna scenen om man jämför med alla andra gig. Här är man så emotionellt involverad. Det betyder så mycket. Det kändes som en härlig blandning med årets sommarplåga, norrländsk hiphop och en svensk klassiker. Det blev en fin mix, säger han.

LÄS MER:Se bilderna och låtarna från Så mycket Burgsvik

Så jobbar vi med nyheter
Sanne Svensson