NY ÄGARE Visbykrogen har nu sålts

I slutet av förra året berättade Helagotland.se att The Hammer Bar på Adelsgatan var till salu. Under fredagen fick krogen en ny ägare.

2 september 2017 07:00

Vare sig säljare eller köpare ville under fredagen berätta om affären. Men mäklare på HRF förmedling, Lars Nilsson, bekräftar att The Hammer Bar fått en ny ägare. Köpare är Patrik Hiltunen, fastighetsmäklare och vd för ett bolag som bedriver artistbokning och management för artister och DJ:s. Bolaget "har förmedlat och bokat Deejay´s sedan 2010 i Gävle, Norrköping, Stockholm, Visby och Åre", enligt hemsidan.

– Nej, vi vill inte säga något i dag. Nästa vecka kan vi berätta mer, säger Patrik Hiltunen.

LÄS MER: Prisad rockklubb öppen för alla

Jens Stoor som drivit The Hammer Bar i flera år sa i en tidigare intervju till Helagotland.se att han nu ville tänka framåt och på familj. "Då är det svårt att jobba 24 timmar om dygnet och jobba till klockan tre på nätterna och köra tidigare dagen efter. Det ska bli lite mer Svensson-liv nu."

LÄS MER:Därför säljer han krogen i Visby

Förhoppningen då var att en köpare skulle fortsätta i samma anda. I köpet ingick förutom lokalen en uteservering på bakgården och en mot Adelsgatan sommartid. Priset var satt till 1,5 miljoner kronor.

Så jobbar vi med nyheter
Ämnen du kan följa