Kvalspel för Klintehamn efter förlust mot Fårösund

Efter förlust, 0-7 (0-4), på bortaplan på lördagen mot Fårösund tvingas Klintehamn kvala för att inte åka ur division 4 Gotland herr i fotboll.

Fårösund GoIK vann mot Klintehamns IK

Fotboll2024-09-21 17:07

Fårösunds tränare Morten Berger:

- Blev en ganska enkel seger, spelmässigt trögt men effektiva framför mål. Vi har en andraplats att spela om och Klintehamn inget att spela för så det blev aldrig någon riktig match.

Fårösund startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara fyra minuter slog Neo Karlsson till.

Laget ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, genom Shukrullah Rahimi, i 13:e minuten.

Fårösund ökade ledningen till 3-0 i 22:a minuten, när Simon Lindman fick träff.

Fårösund ökade ledningen till 4-0 efter en dryg halvtimmes spel, på nytt genom Neo Karlsson. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Neo Karlsson träff och ökade ledningen för Fårösund och fullbordade därmed sitt hattrick.

Shukrullah Rahimi, återigen, ökade Fårösunds ledning med knappa kvarten kvar.

Till slut kom också 7-0-målet genom Shukrullah Rahimi som med målet fullbordade sitt hattrick i 86:e minuten.

Shukrullah Rahimi och Neo Karlsson gjorde tre mål var för Fårösund.

Fårösund har tre segrar och två förluster och 14-4 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Klintehamn har en vinst och fyra förluster och 6-22 i målskillnad.

Med en omgång kvar är Fårösund på andra plats i tabellen, medan Klintehamn är på nionde plats.

På lördag 28 september 16.00 spelar Fårösund borta mot Levide, och Klintehamn hemma mot Hangvar.