9 september 2024 21:40
Fotboll

FC Gute B vann mot Klintehamn på Hemse efter rivstart

FC Gute B vann mot Klintehamn på Hemse efter rivstartFC Gute B vann mot Klintehamn på Hemse efter rivstart
4 september 2024 21:23
Fotboll

Målfest när Visby Bois krossade Klintehamn

Målfest när Visby Bois krossade KlintehamnMålfest när Visby Bois krossade Klintehamn
28 augusti 2024 20:09
Fotboll

Visby AIK vände och vann mot Klintehamn – trots underläge med 0–2

Visby AIK vände och vann mot Klintehamn – trots underläge med 0–2Visby AIK vände och vann mot Klintehamn – trots underläge med 0–2
24 augusti 2024 17:33
Fotboll

Klintehamn segrade mot Stenkyrka på bortaplan

Klintehamn segrade mot Stenkyrka på bortaplanKlintehamn segrade mot Stenkyrka på bortaplan
17 augusti 2024 19:29
Fotboll

Vilmer Niklasson gjorde två mål när Klintehamn vann

Vilmer Niklasson gjorde två mål när Klintehamn vannVilmer Niklasson gjorde två mål när Klintehamn vann

Äntligen är förlustsviten bruten för IFK Visby B

Äntligen är förlustsviten bruten för IFK Visby BÄntligen är förlustsviten bruten för IFK Visby B

Fortsatt tungt för Klintehamn - förlust mot Fårösund

Fortsatt tungt för Klintehamn - förlust mot FårösundFortsatt tungt för Klintehamn - förlust mot Fårösund

Harry Pettersson het när Visby Bois vann

Harry Pettersson het när Visby Bois vannHarry Pettersson het när Visby Bois vann
22 maj 2024 21:39
Fotboll

Visby AIK segrade mot Klintehamn på hemmaplan

Visby AIK segrade mot Klintehamn på hemmaplanVisby AIK segrade mot Klintehamn på hemmaplan
15 maj 2024 21:04
Fotboll

Glädje i Stenkyrka efter drömträffen mot Klintehamn

Glädje i Stenkyrka efter drömträffen mot KlintehamnGlädje i Stenkyrka efter drömträffen mot Klintehamn
11 maj 2024 17:25
Fotboll

Kvittering på övertid för Levide mot Klintehamn efter Beru Odols mål

Kvittering på övertid för Levide mot Klintehamn efter Beru Odols målKvittering på övertid för Levide mot Klintehamn efter Beru Odols mål
4 maj 2024 16:57
Fotboll

Fardhem Garda vann mot Klintehamn efter stark andra halvlek

Fardhem Garda vann mot Klintehamn efter stark andra halvlekFardhem Garda vann mot Klintehamn efter stark andra halvlek

Hannes Sjölander blev matchhjälte för FC Gute B borta mot Klintehamn

Hannes Sjölander blev matchhjälte för FC Gute B borta mot KlintehamnHannes Sjölander blev matchhjälte för FC Gute B borta mot Klintehamn
16 september 2023 18:12
Fotboll

Efterlängtad seger för Visby Bois - steg åt rätt håll mot Klintehamn

Efterlängtad seger för Visby Bois - steg åt rätt håll mot KlintehamnEfterlängtad seger för Visby Bois - steg åt rätt håll mot Klintehamn
9 september 2023 18:20
Fotboll

Klintehamn vann efter åtta matcher i rad utan seger

Klintehamn vann efter åtta matcher i rad utan segerKlintehamn vann efter åtta matcher i rad utan seger