Storseger för Klintehamn hemma mot Stenkyrka

Klintehamn tog en enkel seger mot Stenkyrka hemma på Klintevallen i division 4 Gotland herr i fotboll.

Klintehamns IK vann mot Stenkyrka IF

Fotboll2023-05-27 18:17

Laget dominerade matchen, som slutade 5-0 (2-0).

- En lite darrig inledning från vår sida då vi inte är vana vid "måstematcher". Stenkyrka har mer rutin och det märks i början av matchen men vi jobbar hårt och får utdelning på våra chanser idag, kommenterade Klintehamns tränare Tomas Holmqvist.

Matchen förblev jämn målmässigt till Klintehamn tog ledningen i 22:a minuten, genom Albin Holmqvist.

Laget gjorde också 2-0 strax före halvtidsvilan, genom Vilmer Niklasson. Direkt efter pausen nätade Vilmer Niklasson återigen och ökade Klintehamns ledning.

Ali Raza Azizi ökade Klintehamns ledning i 77:e minuten.

Till slut kom också 5-0-målet genom Hekmat Ahamdi som ökade Klintehamns ledning på straff i 91:a minuten. Det fastställde slutresultatet till 5-0.

Båda lagen har haft en tuff start på säsongen. Klintehamn tog nu sin första seger och Stenkyrka är helt utan poäng efter fyra spelade matcher.

Klintehamn tar sig an Visby AIK i nästa match borta onsdag 31 maj 19.00. Stenkyrka möter Hansa/Hoburg hemma lördag 3 juni 14.00.