Tuff match slutade med förlust för Roma mot Älta

Det svängde i matchen i Pojk Gotland P2007- 2B herr i fotboll mellan Älta och Roma på Älta IP.

Älta IF 1 vann mot Roma IF

Fotboll2024-09-21 17:32

Bortalaget Roma hade ledningen i halvtid, med 2-0, men efter pausen vände Älta matchen och vann till slut med 5-3.

Roma började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara fyra minuter slog Melvin Hasselblad till.

Roma ökade ledningen till 0-2 tidigt i matchen, återigen genom Melvin Hasselblad, i sjunde minuten. Direkt efter pausen ökade Melvin Hasselblad Romas ledning som med målet fullbordade sitt hattrick. Efter det målet inleddes dock Ältas vändning.

I 55:e minuten slog Noel Westin till, och reducerade åt Älta.

I 70:e minuten reducerade Älta på nytt genom Noel Westin.

Daniel Mahmoudi kvitterade för Älta med knappa kvarten kvar.

Först med fem minuter kvar att spela tog Älta ledningen genom Noel Westin och som med målet fullbordade sitt hattrick.

Bara tre minuter senare var det Sindre Lian Folin som såg till att Älta ökade ledningen till 5-3. Lian Folin fullbordade därmed Ältas vändning. 5-3-målet blev matchens sista.

Melvin Hasselblad gjorde tre mål för Roma.

Älta har två segrar, en oavgjord och två förluster och 13-14 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Roma har två vinster och tre förluster och 12-14 i målskillnad.

För Älta gör resultatet att laget nu ligger på sjunde plats i tabellen, medan Roma är på åttonde plats.

Nästa motstånd för Roma är Djurgården. Lagen möts lördag 28 september 13.30 på Kvarnängens IP.