Miljonregn över Roma IF – så blir nya Klostervallen Miljonregn över Roma IF – så blir nya Klostervallen

Seger för Gute 1 i toppmatchen mot RomaSeger för Gute 1 i toppmatchen mot Roma
14 september 2024 17:04
Fotboll

Boo FF vann stort senast – nu tog Roma revansch

Boo FF vann stort senast – nu tog Roma revanschBoo FF vann stort senast – nu tog Roma revansch
11 september 2024 16:00
Motionslöpning

Premiär för nytt lopp i helgen – startar med tågresa

Premiär för nytt lopp i helgen – startar med tågresaPremiär för nytt lopp i helgen – startar med tågresa
Arrangören hoppas på allt från motionärer till elitlöpare
10 september 2024 16:30
Fotboll

Nu blomstrar fotbollen i Roma igen – satsar på seniorlag

Nu blomstrar fotbollen i Roma igen – satsar på seniorlagNu blomstrar fotbollen i Roma igen – satsar på seniorlag
"Vi har ett bra gäng med hög ambitionsnivå"Toppar serien
9 september 2024 21:01
Fotboll

7 september 2024 17:52
Fotboll

Bagarmo Kärrt för tuffa för Roma – förlust med 1-3

Bagarmo Kärrt för tuffa för Roma – förlust med 1-3Bagarmo Kärrt för tuffa för Roma – förlust med 1-3
2 september 2024 19:36
Fotboll

Segersviten sprack för Roma mot Visby BoIS

Segersviten sprack för Roma mot Visby BoISSegersviten sprack för Roma mot Visby BoIS

Karl Pettersson Jonsson målskytt – men Roma föll

Karl Pettersson Jonsson målskytt – men Roma föllKarl Pettersson Jonsson målskytt – men Roma föll
27 juli 2024 21:00
Sport

Semifinaldags i varpa-SM–lagen som gör upp om en finalplats

Semifinaldags i varpa-SM–lagen som gör upp om en finalplatsSemifinaldags i varpa-SM–lagen som gör upp om en finalplats
19 juli 2024 11:30

BILDEXTRA: 500 löpare kom till start i Viruddenloppet

BILDEXTRA: 500 löpare kom till start i ViruddenloppetBILDEXTRA: 500 löpare kom till start i Viruddenloppet
Vinnarens tidLISTA: Alla resultat
6 juli 2024 11:00
Gotland

Karin ska springa 511 kilometer runt ön

Karin ska springa 511 kilometer runt önKarin ska springa 511 kilometer runt ön
Gotlänningen som antar utmaningen"Man får vara beredd på smärta"Följ loppet live
16 juni 2024 20:00
Friidrott

Jätteskrällen: Anna slog det svenska rekordet i sin tävlingsdebut

Jätteskrällen: Anna slog det svenska rekordet i sin tävlingsdebutJätteskrällen: Anna slog det svenska rekordet i sin tävlingsdebut
"Oväntat men väldigt roligt"Svenskt rekord även för Lilly Wizén: "Sista chansen"

Ola Nilssons sköna kväll – satte nytt personligt rekord

Ola Nilssons sköna kväll – satte nytt personligt rekordOla Nilssons sköna kväll – satte nytt personligt rekord

Albin Wiflings mål räckte inte när Roma föll mot Västerhan blå

Albin Wiflings mål räckte inte när Roma föll mot Västerhan blåAlbin Wiflings mål räckte inte när Roma föll mot Västerhan blå
25 maj 2024 16:41