Attlerud: "Här är det ändå glada miner"

Den gotländske låtskrivaren Danne Attleruds bidrag till Melodifestivalen ”Solen lever kvar hos dig”, som framfördes av Kamferdrops, gick inte vidare till final.

4 februari 2018 11:00

Låten hamnade på en sjätteplats, men artisten är inte missnöjd för det.

– Det är dumt att gå och vara besviken. Jag är ”happy” ändå, säger Kamferdrops till Aftonbladet.LÄS MER: En del tippar på att vi flyger ut

Danne Attlerud var förväntansfull inför Kamferdrops uppträdande och sa till Helagotland.se i en intervju innan tävlingen på lördagseftermiddagen:

– Det här kommer att bli riktigt, riktigt spännande. Jag är jättestolt över låten och tror att den kommer att leva ett långt liv.

Danne som fick ett starkt stöd av bland annat sina följare på facebook, skrev efter tävlingens slut:

– Tack så mycket för support alla! Nu gick det ju inte, men låten släpps imorgon och är listad av flera radiostationer, så här är det ändå glada miner.LÄS MER: Gotlänningens låt kan diskas

Förutom Attlerud ligger Kamferdrops själv bakom bidraget ”Solen lever kvar hos dig” tillsammans med Martin Klaman, Erik Smaaland, Herbert Trus och Kristoffer Tømmerbakke.

De bidrag som gick vidare till final var förhandstippade Benjamin Ingrosso med låten ”Dance you off” och John Lundvik med ”My turn”. Direkt till ”Andra chansen” gick ”All the feels” med Renaida ”Patrick Swayze” med Sigrid Bernson.

Så jobbar vi med nyheter
Kerstin Klint