Efter intensiva lördagen: "Krävs en uppryckning"

Efter intensiva lördagen: "Krävs en uppryckning"Efter intensiva lördagen: "Krävs en uppryckning"
Premiärkraschen i SmålandBesvikelsen efter tappetIFK Visby – helgens vinnare
6 april 2024 18:33
Fotboll

FC Gute tappade ledning mot Franke – ”Det är frustrerande”

FC Gute tappade ledning mot Franke – ”Det är frustrerande”FC Gute tappade ledning mot Franke – ”Det är frustrerande”
Fick nöja sig med en poäng mot Franke Målskytten: ”Får bara inte hända”
6 april 2024 16:56
Fotboll

Succéstart för nykomlingen – IFK Visby bortaslog Viljan

Succéstart för nykomlingen – IFK Visby bortaslog ViljanSuccéstart för nykomlingen – IFK Visby bortaslog Viljan

P18 IK:s blytunga premiärsmäll – förlorade med 0–10

P18 IK:s blytunga premiärsmäll – förlorade med 0–10P18 IK:s blytunga premiärsmäll – förlorade med 0–10
Laget fick en mardrömsstart i SmålandNye tränaren: "Det är tio klassmål"
6 april 2024 13:11
Fotboll

Se alla mål från första halvlek i Huskvarna

Se alla mål från första halvlek i HuskvarnaSe alla mål från första halvlek i Huskvarna
Tung seriepremiär för P18 IK
5 april 2024 19:00
Fotboll

Så vill P18 gå vidare efter stormiga fjolåret

Så vill P18 gå vidare efter stormiga fjolåretSå vill P18 gå vidare efter stormiga fjolåret
”Det är inte bara att tuta och köra””Vi är på uppgång”
5 april 2024 16:30
Fotboll

Gutavallen inte redo till premiärhelgen: "Så det ser ut"

Gutavallen inte redo till premiärhelgen: "Så det ser ut"Gutavallen inte redo till premiärhelgen: "Så det ser ut"
Första matcherna spelas på konstgräs"Förhoppningsvis dröjer det inte hela april"
5 april 2024 11:30
Fotboll

PANELEN: Snart avspark – så ser P18 ut inför nya säsongen

PANELEN: Snart avspark – så ser P18 ut inför nya säsongenPANELEN: Snart avspark – så ser P18 ut inför nya säsongen
"Var stökigt – behöver en säsong av lugn och ro"”Hur lyckades man med detta?”
5 april 2024 07:00
Fotboll

Hemma igen – efter tuffa åren: ”Det bästa för mig”

Hemma igen – efter tuffa åren: ”Det bästa för mig”Hemma igen – efter tuffa åren: ”Det bästa för mig”
Östberg inför IFK Visbys återkomst ”Med IFK-ögon är det lite historiskt”
5 april 2024 03:00
Fotboll

Repris: IFK Visbys återkomst i division 3

Repris: IFK Visbys återkomst i division 3Repris: IFK Visbys återkomst i division 3
4 april 2024 19:00
Fotboll

”Inte mycket som slår när man känner att man gör någons dag”

”Inte mycket som slår när man känner att man gör någons dag””Inte mycket som slår när man känner att man gör någons dag”
Intervju med Peter Öhman om hur han formats till den han är och rollen i Gute
4 april 2024 11:50
Fotboll

P18:s sista minuten-värvning: ”Det var jättetajt”

P18:s sista minuten-värvning: ”Det var jättetajt”P18:s sista minuten-värvning: ”Det var jättetajt”

Minna, 18, är försvarsklippan som går i pappas fotspår

Minna, 18, är försvarsklippan som går i pappas fotspårMinna, 18, är försvarsklippan som går i pappas fotspår