Tyngdlyftning

8 juli 2024 06:15

Trots usla förutsättningar – Hanna Ögren tog medalj i SM

Trots usla förutsättningar – Hanna Ögren tog medalj i SMTrots usla förutsättningar – Hanna Ögren tog medalj i SM
Klarade av den magiska gränsenSlog två personbästa"Det känns otroligt"
5 juli 2024 18:30

Hannas svåra tid före SM: "Höll på att gå riktigt illa"

Hannas svåra tid före SM: "Höll på att gå riktigt illa"Hannas svåra tid före SM: "Höll på att gå riktigt illa"
Siktar på medalj – trots dubbla operationer"Det är allt eller inget"
13 maj 2024 19:00
Sport

Stark USM-insats kan ge EM-biljett: "En av mina bästa tävlingar"

Stark USM-insats kan ge EM-biljett: "En av mina bästa tävlingar"Stark USM-insats kan ge EM-biljett: "En av mina bästa tävlingar"
Lokalfrågan sätter stopp för SMEndrestjärnan tog silver i historiskt mästerskap
6 april 2024 05:45

Vega, 9, kan lyfta mer än sin egen kroppsvikt

Vega, 9, kan lyfta mer än sin egen kroppsviktVega, 9, kan lyfta mer än sin egen kroppsvikt
”Har bara blivit roligare och roligare”Är hon Gotlands starkaste nioåring?
2 april 2024 19:30

Ulf Stillman: "Tyngdlyftningen har alltid varit med mig"

Ulf Stillman: "Tyngdlyftningen har alltid varit med mig"Ulf Stillman: "Tyngdlyftningen har alltid varit med mig"
Från Tingstäde TK via Visby AK till landslaget
2 december 2023 15:33

Visby AK knep SM-bronset: "Får vara nöjda"

Visby AK knep SM-bronset: "Får vara nöjda"Visby AK knep SM-bronset: "Får vara nöjda"
Ställde upp med yngsta laget i finalen"Vårt första år i elitserien"
2 oktober 2023 11:30

Visby Atletklubb klar för SM-final

Visby Atletklubb klar för SM-finalVisby Atletklubb klar för SM-final
4 september 2023 14:30

Elitseriekontrakten säkrade – herrarna mot SM-final

Elitseriekontrakten säkrade – herrarna mot SM-finalElitseriekontrakten säkrade – herrarna mot SM-final
Jag har aldrig lyft en final på seniorsidan så det hade varit otroligt kul”
17 juni 2023 15:47

Medaljregn över Visby AK när SM avgörs i Södervärnshallen

Medaljregn över Visby AK när SM avgörs i SödervärnshallenMedaljregn över Visby AK när SM avgörs i Södervärnshallen
Hanna Ögren: "Kan inte önska mig något mer"
14 juni 2023 11:07

Rysk media: Världsmästare död i Ukraina

29 mars 2023 07:30

SM i tyngdlyftning – då kommer landets bästa till Visby

SM i tyngdlyftning – då kommer landets bästa till VisbySM i tyngdlyftning – då kommer landets bästa till Visby
”Det kanske är sista chansen”
28 mars 2023 14:40

Så gick det för Visby Atletklubb i elitserien

Så gick det för Visby Atletklubb i elitserienSå gick det för Visby Atletklubb i elitserien
20 mars 2023 10:45

Här kopierar hon guldlyftet – med två brutna fingrar

Här kopierar hon guldlyftet – med två brutna fingrarHär kopierar hon guldlyftet – med två brutna fingrar
TV: Se Hanna Ögrens prestation! ”Jag har varit med om värre”
22 februari 2023 11:54

OS-medaljör dopad – stängs av i åtta år

OS-medaljör dopad – stängs av i åtta årOS-medaljör dopad – stängs av i åtta år
3 februari 2023 14:00

Visby Atletklubb – tyngdlyftningens svar på Åshöjdens BK – Efter dubbla seriesegrar två säsonger i rad väntar elitseriecomeback

Visby Atletklubb – tyngdlyftningens svar på Åshöjdens BK – Efter dubbla seriesegrar två säsonger i rad väntar elitseriecomebackVisby Atletklubb – tyngdlyftningens svar på Åshöjdens BK – Efter dubbla seriesegrar två säsonger i rad väntar elitseriecomeback
26 januari 2023 11:30

Visby Atletklubb har ännu ingen ny lokal: "Det är en oro hela tiden"

Visby Atletklubb har ännu ingen ny lokal: "Det är en oro hela tiden"Visby Atletklubb har ännu ingen ny lokal: "Det är en oro hela tiden"
22 december 2022 21:12

OS-mästaren har testats positivt för dopning

OS-mästaren har testats positivt för dopningOS-mästaren har testats positivt för dopning
19 december 2022 19:30

17-åriga JSM-debutanten kom hem med dubbla medaljer

17-åriga JSM-debutanten kom hem med dubbla medaljer17-åriga JSM-debutanten kom hem med dubbla medaljer
11 oktober 2022 21:00

Den perfekta säsongen tog Visby Atletklubb tillbaka till elitserien • Damerna och herrarna vann division 1 och siktar på SM-final 2023

Den perfekta säsongen tog Visby Atletklubb tillbaka till elitserien • Damerna och herrarna vann division 1 och siktar på SM-final 2023Den perfekta säsongen tog Visby Atletklubb tillbaka till elitserien • Damerna och herrarna vann division 1 och siktar på SM-final 2023
26 september 2022 14:10

Visby AK:s comeback i USM blev en succé • Alla lyftare tog medalj • ”Alla gjorde det kanonbra”

Visby AK:s comeback i USM blev en succé • Alla lyftare tog medalj • ”Alla gjorde det kanonbra”Visby AK:s comeback i USM blev en succé • Alla lyftare tog medalj • ”Alla gjorde det kanonbra”